2009-01-22

"kalauz a kelet-európai-japán-élethez"

lassan két hete vagyok itthon és nem tudom mit írjak (1. mert semmit nem csinálok 2. mert nem csinálok semmit)
úgy szeretnék jókat írni de nem jut eszembe semmi, de az új életcélom; hogy minél japánosabb életet éljek kis hazámban (warai) , bár anyukám szerint gyorsan levetkőztem a japán szokásaimat, mert hogy ma sikerült rendet rakni a szobámban (mint mondottam lassan két hete vagyok itthon).
nem tudok vissza szokni az európai zenéhez, nekem csak ARASHI (warai) , amúgy mindenki akivel összefutok szóba hozta eddig az arashit, vagyis úgy érzem valami kis népszerűséget szereztem nekik kis hazánkban (warai) vigyázzunk a végén még jönnek koncertezni! (warai)
hétfőtől járok iskolába, és nagyon félek, nagyon. mert lesznek fiúk (warai)
anyukám az előbb tüsszentett, nagyon hangos volt. ja és amúgy tegnap itt ültem a gépnél (anyukám szobájában, az ágy mellett van) és itt aludt a macska (az eredeti, nem amelyik ide férkőzött amíg japánban voltam) és horkolt, a macska horkolt (a vicc csak az hogy ilyen kis cuki pofa, ki nem néznéd belőle hogy horkol és igen pukizni is szokott)
és amúgy japán zenét hallgatok a metrón és mindig az az érzésem, hogy mindenki engem bámul és kiröhögnek az emberek :D de lehet hogy csak üldözési mániám van.
mostantól irok sokat.
az idő wekerlén esős és tócsás, gusztustalan.

1 comment:

Joni said...

helló
na most akkor hogy van ez a sulis dolog? múlt évben félévkor hagytad abba és most félévkor csatlakozol? akkor csak egy évet veszítettél, nem?
üdv,
joni
u.i. (amúgy olvasgattam a japánban írt blogod, csak oda nem kommenteltem)